Uitgebreide collectie Bekende merken Gratis stalen Interieuradvies Ruime showroom

Buitenzonwering

Buitenzonwering is bijna niet meer weg te denken. De temperaturen worden steeds hoger en u wilt vast graag in een koel huis zitten? In onze collectie vindt u verschillende soorten mogelijkheden voor aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfsruimte. Van rolluiken tot screens en van markiezen tot uitvalschermen.

Wij adviseren u graag wat het best past bij u, maar ook wat mooi staat bij de uitstraling van het pand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom!

Markiezen

Markiezen geven een klassieke uitstraling aan uw woning of bedrijfspand. Een markies is een van de oudste vormen van zonwering en komt steeds meer terug. Dit komt voornamelijk door de vele voordelen die de markies u biedt:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Nauwelijks gevoelig voor wind
  • Goede bescherming tegen zoninval door de gesloten zijkanten
  • Klassieke uitstraling voor uw woning of pand
  • Makkelijk te demonteren in de winter, dit is behoud van uw markies

De markies kan handbediend worden door middel van een koord of kan elektrisch bediend worden door middel van een Somfy motor met schakelaar. Ook een bediening op afstand behoort tot de mogelijkheden.

Door de grote verscheidenheid in de doekdesigns zal uw markies altijd uniek zijn. De doeken van Pirisol zijn van topkwaliteit en worden met de grootste zorgvuldigheid verwerkt.

Screen

Een screen is de perfecte oplossing als je weinig ruimte hebt en je graag je doorloop wilt behouden om langs het raam te kunnen lopen.. Screens worden geleverd met glasvezeldoek, dit heeft een opengeweven structuur waardoor doorkijk van binnen naar buiten mogelijk is.

Zipscreen

Bij zipscreens zit er aan de zijkanten van het doek een rits die door de geleiders loopt. Wanneer u veel last heeft van wind op huis dan is een zipscreen de juiste oplossing, het doek zit vast en kan dus niet gaan klapperen. Een zipscreen kan ook als hor worden gebruikt.

Knikarmscherm

Het ideale scherm met fraaie vormgeving gecombineerd met optimale leefruimte. Door de vrijdragende constructie van de armen zijn geen hinderlijke steunen aanwezig, waardoor een vrije doorloop onder het scherm ontstaat. De doorloophoogte kan desgewenst versteld worden, zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

Uitvalscherm

Dit is een veel toegepast scherm waar geen vrije doorloop onder het scherm gewenst is. Het geeft een perfecte bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte. Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke windinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait. Voor elk raam is een passende maat leverbaar. Het frame is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en kan daarnaast in iedere gewenst Ralkleur worden gemoffeld. Voor een overzicht van verkrijgbare doekkleuren kijkt u op de website van Dickson of Sattler.

Rolluiken

De rolluiken van Pirisol hebben de volgende eigenschappen: energiebesparing, verduistering, isolatie tegen koud, warmte en geluidsoverlast. De aluminium lamellen zijn standaard in een open en dichte uitvoering waardoor de lichttoetreding naar binnen traploos geregeld kan worden. Hierdoor beshermt u uw interieur tegen de schadelijke gevolgen van het felle zonlicht.

Verandazonwering

Regel de temperatuur in uw serre of veranda met veel gemak! Wij hebben 2 type verandazonweringen in ons assortiment, de Summerlight (XL) en de Monza. De Summerlight (XL)  kan bovenop uw serre of veranda worden geplaatst. de Monza is geschikt voor onder uw veranda of glazen dak. Omdat er bij overkappingen met glas veel licht en dus warmte naar binnen komt, is een verandazonwering de ideale oplossing tegen warmte en vervelende zonnestralen.

Pergolazonwering Morendo

Creeër sfeer in uw achtertuin, met dit pergolascherm haalt u een geweldig product in huis. Dankzij zijn ruime afmetingen biedt de Morendo maar liefst 30m2 schaduw zodat u op zonnige dagen heerlijk buiten kunt zitten. De Morendo is aan elke gevel te bevestigen. Dankzij de ondersteunende staanders is deze terraszonwering ook zeer geschikt voor huizen en andere locaties met zwakke muren.

Enkele bekende merken/dealers waar wij mee werken:
PirisolKeje