Uitgebreide collectie Bekende merken Gratis stalen Interieuradvies Ruime showroom

Over ons

Kloppenburg Interieur verzorgt de gehele stoffering voor uw woon- en werkomgeving. We hebben een uitgebreid assortiment in vloeren, raamdecoratie en buitenzonwering. Onze collectie bestaat uit veel bekende merken en wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste trends.

Projectstoffering
Door de intensieve samenwerking met Nicon Vloeren kunnen we de meest complexe projecten voor u realiseren. We staan klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. We hopen u te zien in onze showroom!

 

 Onze werkwijze 

     

  1. Na de kennismaking bespreken wij uw wensen en bekijken we samen de mogelijkheden. Voor een eerste indruk adviseren wij om wat foto’s te maken van de ruimte die u wil veranderen.
  2. We laten u weten waar u financieel aan toe bent. We berekenen wat de kosten zijn voor de gewenste producten. Daarna bereiden we de werkzaamheden voor.
  3. Na het berekenen van de kosten en de werkvoorbereiding komt er een deskundig team bij u thuis om de producten te installeren. Ons team zorgt er uiteraard voor dat uw huis netjes achtergelaten wordt.
  4. De producten zijn geïnstalleerd. Een mooi moment! We lopen alles samen na en er is altijd ruimte voor opmerkingen of vragen.

Onderdeel van de Habovo Groep
Kloppenburg Interieur is onderdeel van de Habovo Groep. De Habovo Groep bestaat uit meerdere ondernemingen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wat ons uniek maakt is ons totaalaanbod. We zijn gespecialiseerd op het gebied van steigerwerken, metselwerken, alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, tegelwerken, keukens, sanitair en interieur.

De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Dagelijks zijn er meer dan 200 eigen werknemers actief voor de Habovo Groep. Daarnaast hebben we nog een groot aantal partners waar we intensief mee samenwerken. In totaal zijn er dagelijks circa 400 vaklieden actief.

Benieuwd naar de andere ondernemingen?

GA NAAR DE WEBSITE VAN HABOVO GROEP