Over ons

 Kloppenburg Interieur verzorgt de gehele stoffering voor je woon- en/of werkomgeving. In onze ruime showroom hebben we een uitgebreid assortiment in raamdecoratie, vloeren, gordijnen, behang en buitenzonwering. We zijn erkend dealer van veel bekende merken. We hebben een uitgebreide collectie en deze wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste trends. Denk aan bediening van raamdecoratie met je smartphone of buitenzonwering op zonne-energie. Onze interieuradviseurs helpen je graag met het aankleden van jouw woning. Door goed advies wordt het kiezen uit de vele mogelijkheden makkelijker. 

Projectstoffering
Door de intensieve samenwerking met Nicon Vloeren kunnen we de meest complexe projecten voor u realiseren. We staan klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. We hopen u te zien in onze showroom!

 Onze werkwijze      

  1. Na de kennismaking bespreken wij uw wensen en bekijken we samen de mogelijkheden. Voor een eerste indruk adviseren wij om wat foto’s te maken van de ruimte die u wil veranderen.
  2. We laten u weten waar u financieel aan toe bent. We berekenen wat de kosten zijn voor de gewenste producten. Daarna bereiden we de werkzaamheden voor.
  3. Na het berekenen van de kosten en de werkvoorbereiding komt er een deskundig team bij u thuis om de producten te installeren. Ons team zorgt er uiteraard voor dat uw huis netjes achtergelaten wordt.
  4. De producten zijn geïnstalleerd. Een mooi moment! We lopen alles samen na en er is altijd ruimte voor opmerkingen of vragen.

Onderdeel van de Habovo Groep
Kloppenburg Interieur is onderdeel van de Habovo Groep. De Habovo Groep is een van de grotere afbouwbedrijven van Nederland en bestaat uit dertien ondernemingen die goed op elkaar ingespeeld zijn. Wat ons uniek maakt is ons totaalaanbod. We zijn gespecialiseerd in alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, inclusief tegelwerken. Daarnaast verzorgen we metsel- en steigerwerk. Bezoek onze showrooms waar we graag advies geven over keukens, sanitair, tegels, raam- en vloerbekleding.

De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door onze krachten te bundelen kunnen we de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. Dagelijks zijn er meer dan 200 werknemers actief voor de Habovo Groep. Daarnaast hebben we nog een groot aantal partners waar we intensief mee samenwerken. In totaal zijn er dagelijks circa 400 vaklieden actief.

GA NAAR DE WEBSITE VAN HABOVO GROEP